Мария Игнатова и Димитър Рачков не са на себе си след станалото!Мария Игнатова и

Димитър Рачков са в ступор от спирането на "Господари на ефира". В което миналата есен те се завърнаха като екранна двойка, след като и в живота дадоха втори шанс на своя любовен роман. [caption id="attachment_419810" align="alignright" width="298"]Мария Игнатова Мария Игнатова и Рачков са сринати от краха с "Господари на ефира"[/caption] Предаването за телевизионни гафове падна от ефира на Нова телевизия. Понеже на 31 декември изтече договорът й с продуцентската компания "Глобъл Вижън". Която е собственост на братята Магърдич и Джуди Халваджиян.

Ситуацията, в която изпаднаха двамата арменци, сериозно е притеснила влюбената двойка, тъй като Халваджиян са основният източник на средства в семейния им бюджет.

Неяснотата около това дали въобще "Господарите" ще се завърнат в ефир. И какво ще се случва занапред с другите риалити формати, от които Рачков и Мария прибират огромни хонорари като водещи, измъчвала и двамата. Особено Игнатова, която е известна в обкръжението си като сребролюбка и почитателка на бохемския живот. Във времето, в което не се изявяваше в "Господарите", Игнатова заработваше в музикалните формати "Х Фактор" и "България търси талант". Също продуцирани от арменския клан Халваджиян. Извън "Господарите" Рачков пък е култов в ролята си на водещ на "Като две капки вода", където му партнира Зуека. Целият този финансов урожай за Рачков и Мария може да секне завинаги, ако арменската фамилия и Нова телевизия не изгладят противоречията си. Или "Глобал" не сключи споразумение с друга медия, пише "Ретро". С днешна дата се говори, че евентуалният нов дом на "Господари на ефира" е Би Ти Ви. Но дори братята Халваджиян да се споразумеят с първата частна национална телевизия, няма гаранция, че тя ще им възложи продуцирането на същите формати. Което пък означава, че хиляди левове под формата на хонорари, с които Рачков и изгората му си живеят безгрижно, са под въпрос. Когато не работи за братя Халваджиян, Рачков обикаля из частни партита. На които разсмива баровци със скечовете си. Отделно с успех обикаля страната със "Забраненото шоу на Рачков".