Кичка Бодурова с голямо признание: Ето защо е толкова запазена!

Кичка Бодурова с голямо признание: Ето защо е толкова запазена!
Гласувайте за статията

Голямата ни певица Кичка Бодурова си е правила липосукция. Това обяснява прекрасния й външен вид от години, въпреки че възрастта й напредва!

„Да, така е. През годините съм си правила дребни корекции по себе си – това, което съм намерила за необходимо. Но никога такива, че да не приличам на себе си. Подлагала съм се на липосукция, влефаропластика (поправка на клепача), лазер, на ботокс, но рядко. Ходя на зумба и лека йога. Старая се да мисля позитивно и дори за минута не държа лоши чувства в себе си и се чувствам прекрасно“, споделя певицата, цитира „България Днес“.

Кичка Бодурова

Стана ясно защо Кичка Бодурова е толкова запазена

Въпреки че е на 63 години, изпълнителката на „Пея за всички приятели“ е единствената, която реално си признава за хирургична намеса в красотата си. Бодурова е от малкото изпълнители, лишени от притворство.

„Каквото мисля, си го казвам. Разбира се, гледам да не обиждам хората, но и не лъжа. Винаги съм искрена както с приятелите, така и с феновете си“, категорична е Кичка.

Макар че от известно време страда от проблем с щитовидната жлеза, Кичка бе първата, която говори на всеослушание, че всички жени трябва да се преглеждат, защото здравословният им проблем може да доведе до подпухване и нежелано напълняване.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кичка Бодурова с голямо признание: Ето защо е толкова запазена!”

  1. Дорева

    ян. 24. 2019

    Не знам как се харесва ,но за мен тя е доста занемарена като се има в предвид че финансово е добре .Имам приятелки на нейните години ,но изглеждат много свежи и не така набръчкани макар че са обикновени жени.

Добавете коментар