Ива Екимова навръх китайската Нова година: Душата ми се радва и ликува!

Ива Екимова навръх китайската Нова година: Душата ми се радва и ликува!
Гласувайте за статията

Ива Екимова посрещна Нова година според китайския календар!

В Oborishte 5 Gallery and Hall се състоя посрещане на китайската Нова година. На него имаше много известни личности, сред които Ива Екимова, Симона Загорова, Рут Колева и др.

Ива Екимова

Ива Екимова беше част от важно мероприятие

Ето какво написаха в страницата на мероприятието:

„Посрещане на Новата Година с еликсира на китайската дипломация – напитката MOUTAI. В традиционната напитка могат да бъдат открити около 2000 аромата! В навечерието на най-важния празник в китайския лунен календар представители на бизнеса, политиката, шоубизнеса и медиите вдигнаха Маутай наздравица за годината на Земния Глиган. Според китайските предсказания, късметът ще бъде на страната на тези, които взимат добре обмислени решения и не рискуват.“.

Ива Екимова не пропусна да отбележи събитието с доста прочувствени слова във Фейсбук, видя Kliuki.bg.

„Сърцето ми е изпълнено с благодарност! Душата ми се радва и ликува! Всичко в възможно, когато вярваш, когато се усмихваш, когато работата е истинска наслада! Тогава всички споделят емоцията, завладяват с усмивките си, а Бог изпраща благодатта си, за да покаже, че подкрепя тези, които не се страхуват да мечтаят и да предприемат действия, за да сбъднат мечтите си! Тогава праща верните партньори, скъпоценните приятели, вдъхновени колеги и най-изисканите места отварят врати, за да посрещнат цялото великолепие от добронамереност и радост!

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! Поклон и аплодисменти за всички домакини, приятели, гости, журналисти и партньори, които направиха този празник истински изящен! Красива и късметлийска да ви е годината на земния Глиган, на всички приятели, с които споделяме емоции и извън социалните мрежи, както и на всички, с които все още не сме приятели във ФБ, затова пък ни свързва истинско извън-мрежово приятелство!

И разбира се, Кали, Ирина Флорин, Симона Загорова и Рут Колева! Венсан, Юрий Захариев и Дани Белев!
Милена Мардова, благодаря!
Gregana Doncheva Татяна Предова Djane Monique
Ana Dinkova Вергиния Стоянова
#МаутайБългария #NomadBarman #IdeaFabrika
😇🙏🏻👏🏻❤️😘🌟🍾“ – написа пиарката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар