Цвети Стоянова скъса с мъжа, който остана до нея, когато се хвърли от шестия етаж!

Цвети Стоянова скъса с мъжа, който остана до нея, когато се хвърли от шестия етаж!
Гласувайте за статията

Шокираща раздяла между Цвети Стоянова и Александър Любенов!

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова и дългогодишният й приятел – вратарят на „Локомотив“ (София), Александър Любенов, са се разделили, пише HotArena.

Цвети Стоянова и Сашо

Цвети Стоянова вече не е с Александър

Двамата бяха заедно почти шест години и минаха през редица изпитания. Дори се говореше за сватба. Шокиращата новина бе потвърдена от Любенов, който се включи в лайв чат в инстаграм. Там един от приятелите му го попита „С Цвети заедно ли сте?“. Отговорът на стража беше още по-красноречив – „Не“.

Според близки до двамата те са сложили край на отношенията си още през ноември, но досега никой не е знаел за това. Каква е причината, не е ясно. Бившите гаджета явно не питаят лоши чувства един към друг, защото все още са приятели в социалните медии.

Съмненията, че нещо не е наред в двойката се появиха около празниците. Тогава гимнастичката качи своя снимка с късметче от кафе, на което пише „сватба“. „Само младоженецът липсва“, написа Стоянова с което намекна, че има проблеми с приятеля си.

„България Днес“ потърси гимнастичката и вратаря за повече подробности за края на връзката им, но те не желаят да говорят.

Цвети и Сашо останаха заедно дори след жестоката случка през юни 2016 г., когато тя се опита да се самоубие. Той доказа, че я обича, като не я напусна, но година и половина по-късно явно нещата са се променили коренно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар