Кристина Димитрова хвърли бомбата: Папи Ханс е плагиат, мой е първият „Кекс“!

Кристина Димитрова хвърли бомбата: Папи Ханс е плагиат, мой е първият „Кекс“!
Гласувайте за статията

Кристина Димитрова се чувства ограбена от Папи Ханс!

Позабравената певица Кристина Димитрова хвърли бомба, като обвини Папи Ханс за плагиат. Повод да се усъмни, че той е откраднал нейна песен, стана парчето й „Кекс”, написано през 2003 година и излязло в плоча на изпълнителката през 2004 година. В текста и на отдавна забравената песен на Димитрова, и на хита на Папи, става дума за секс.

Кристина Димитрова и Папи Ханс

Кристина Димитрова с тежко обвинение към Папи Ханс

Въпреки сериозното издирване Hotnews.bg не успя да намери клипа към стария шлагер на дуетната половинка на Орлин Горанов, затова прилагаме само текста:

„Искам в топла нощ да се вмъкнеш тук. Искам под душа с теб да усетя студ. Искам страстно да ме целуваш до зори. А сутрин ще ти сготвя каквото искаш ти. Припев: Кекс! От мен! Секс! От теб! Кекс! Секс!”.

Текстът, чието определение ще оставим на читателите, е дело на агент Тенев и Ан Джи.

Кристина е убедена, че като малък Папи Ханс е чул парчето й и затова е решил да направи и собствена песен. За разлика от нейното несбъднало се хитче, дебютът на Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи, продължава да се радва на огромна популярност у нас. „Кекс” излезе през 2017 година, като музиката за него е дело на Искрата, а текстът е на самия изпълнител.

Източник: Hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар