Виктор Николаев е истински пример за съпруг и баща!

Виктор Николаев е истински пример за съпруг и баща!
4 (80%) 1 vote

Мъж за пример е водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев.

Журналистът, който става в ранни зори за работа, се грижи и за битовия комфорт на семейството си, декларират фотографите на „Ретро“.

Виктор Николаев

Виктор Николаев е мъжът – мечта за всяка жена

Николаев бърза сутрин да свърши с препитването на политици по важни теми в ефира и след това се отдава на домашни задължения. Щом си тръгне от Нова телевизия, разградчанинът хуква да пазарува, а после се прибира право у дома.

Журналистът бе засечен в делничен ден да се реди на опашка в рибния магазин. Той се допита до продавачката коя риба е подходяща за скара и си купи класическата скумрия, за да приготви здравословна вечеря. После влезе в месарницата, за да зареди хладилника с пържоли. Виктор и този път беше сам, без половинката си – радиоводещата Людмила Железова.

Напоследък водещият е изнервен в ефир и според негови колеги от известно време дори бил на успокоителни. Явно напрегнатата журналистическа работа плюс домакинските задължения вкъщи му идват в повече и той бил на предела на силите си.

Виктор отдавна има славата на мъж под чехъл, който изпълнява заповедите на съпругата си. Нейни колежки силно й завиждали, че съпругът й е хем известен, хем помага в домакинството, грижовен баща е, а и носи пари вкъщи.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар