Един критикуван проект с две звезди

Един критикуван проект с две звезди
Гласувайте за статията

Един критикуван проект, да, понякога макар и с доста известни хора от киното, една продукция може да бъде неуспешна.

И така се получава с последната кино лента, която е с двама наистина добри професионалисти в киното – Ан Хатауей и Матю Макконахи.

И както миналата есен тръгна един наистина интригуващ трейлър, то критиката към лентата е вече безпощадна, както цитират и от изданието „Ева“. Макар, че даде сериозна заявка за успех, новият  трилър Serenity не оправдава очакванията на кино критиката.

И скоро и българската аудитория ще може да каже мнението си. Таланта на главните действащи лица е неоспорим, но както и самата Хатауей сподели в социалните мрежи – продукцията е добра. Дали се харесва на всички е субективно и критиците имат право на своето мнение. Така актрисата коментира в профила си в Instagram.

Ан определя проекта Serenity като интригуващ и заплетен сюжет. Разбира се и ние от изданието – Клюки.Бг споделяме, че Ан Хатауей и Макконахи са много реализирани и добри артисти. И очакваме да преценим до колко последния им проект е разочарование или критиците преувеличават отново.

Не можем да не отбележим, че сме любопитни и трейлара към Serenity не намеква за скучен или слаб филм, предстои да коментираме допълнително и оставаме всеки сам да изгради собствено мнение.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар