Нещо топло, полезно и борещо килограмите в зимните дни

Нещо топло, полезно и борещо килограмите в зимните дни
Гласувайте за статията

Нещо топло, полезно и борещо килограмите в зимните дни. Да, колкото и да не ни се иска зимата е сезон, в който е възможно да се качат известно количество килограми. 

Студеното време, застояването у дома и липсата на достатъчно енергия карат мнозина да увеличат теглото си.

Но сега ще предложим лесен, вкусен и най-вече полезен начин за поддържане на здравословно тегло и за тонус на целия организъм.

Както е познато от години, топла вода с мед, действа добре на метаболизма на тялото, но лимона и добавена канела, реално увеличават въздействието на напитката и наистина можем да намалим теглото си видимо, ако консумираме често и на гладно.

Както цитират и в изданието „Ева“, канелата може да бъде антисептик, а също и спомага за намаляване на кръвната захар. Можем да обобщим, че добавена в топла чаша, ароматната канела благоприятства развитието на добри бактерии (пробиотици) в стомашно-чревния тракт.

Лечебната сила на канелата

така, правим превенция и защита от рискови, свързани с трамбози, инсулт, инфаркт, както и високото кръвно налягане.

С тази лесна и ароматна рецепта можем значително да предпазим тялото си, а освен това и дори да отслабнем – топла напитка от вода с мед и канела, гарнирана с малко лимон, топлина в зимните дни, препоръчано и от нас.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар