Галена пропуска сватбата на Софи Маринова заради Преслава?

Галена пропуска сватбата на Софи Маринова заради Преслава?
Гласувайте за статията

Софи Маринова е избрала Преслава да бъде до нея в най-важния й ден!

Софи Маринова и Гринго избрали да се оженят на 24 февруари. Оказало се обаче, че кумата й Преслава по това време има ангажименти в Лондон. Така двете се спират на датата 24 март.

Софи Маринова и Галена

Софи Маринова покани Галена на сватбата си, но едва ли ще я види там

Софи Маринова споделя, че избрала Преслава да кумува на сватбата й, защото са приятелки отдавна. „Нали сме си заедно, както се казва, от една черга. Знаем си в шоубизнеса какво обичаме, какво не обичаме. Затова избрах нея“.

И разкрива, че е поканила Галена, Азис, Анелия, Глория, Славка Калчева, Мария Илиева, „Куку бенд“.

„Аз съм казала на всички, че ако са на участие, няма да им се сърдя. Но им викам: Да си знаете: поканени сте да си хапнете, да си пийнете и така“, казва пред „24 часа“ певицата.

На 5 февруари Гринго и Софка ще подпишат брака в компанията на шаферки и кумовете, но няма да има църковен брак. Няма да има и меден месец, тъй като графикът на изпълнителката е запълнен за много време напред.

„Ние с Гринго сме постоянно заедно, цял живот ще ми е меден месец“, отсича Софка, пише HotArena.net.

Двамата имат връзка от доста години. Певицата остана до него дори когато той беше в затвора, което доказа любовта й към него.

Ще е интересно да се види дали Галена ще приеме поканата за сватбата. Двете с Преслава вече не са приятелки и постоянно се отбягват. Не е изключено Галя да се направи на заета точно в този ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар