След като опозори дъщеря му, Богомил Грозев оставя Антон Радичев на улицата?

След като опозори дъщеря му, Богомил Грозев оставя Антон Радичев на улицата?
Гласувайте за статията

Богомил Грозев се оказа зет – кошмар за Антон Радичев!

Въпреки че Богомил Грозев и бившата му жена Кристина уж се разделят цивилизовано, между тях тлеело сериозно напрежение, свързано с издръжката на децата й и ипотечния кредит, с който журналистът на Нова телевизия прецака тъста си Антон Радичев.

Богомил Грозев и Антон Радичев

Богомил Грозев съсипа Антон Радичев с действията си

Голямата драма на Кристина не била издръжката на децата, а огромният ипотечен кредит, който навремето водещият я навил да изтеглят, но ипотекирайки апартамента на нейния татко. Идеята била с парите да се построи голяма семейна къща в Бояна, където всички да живеят задружно. Но малко след като банката изплатила парите, той й бил шута и пристанал на друга жена.

Радичев постоянно живеел на тръни, че може да остане на улицата, ако банката има право да поиска кредитът да бъде погасен отведнъж чрез придобиване на апартамента. Според слуховете кредитът възлизал на колосалните 100 000 евро, пише „Ретро“.

Разводът обаче вече задължавал Грозев да вземе кредита на свое име, но дори и това не успокоило Радичев, който изказва едновременно съмнения и надежди за апартамента си, пише HotArena.net.

Припомняме, че Богомил Грозев унизи по най-грозния начин щерката на великия актьор, като я заряза с малки деца на ръце и направи ново семейство с любовницата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар