Уволнената Лора Крумова отмъщава на Нова телевизия!

Уволнената Лора Крумова отмъщава на Нова телевизия!
Гласувайте за статията

Лора Крумова няма намерение да стои със скръстени ръце, докато от Нова телевизия й се подиграват в лицето!

Лора Крумова усилено крие, че договорът й с Нова телевизия е бил прекратен. В момента водещата на „Събуди се“ е в майчинство и се твърдеше, че съвсем скоро ще се върне на екран в предаването, но от медията променили плановете си и столът на Крумова изстинал, пише HotArena.net.

Лора Крумова

Лора Крумова ще отмъсти на Нова за отношението към нея

Колеги на звездата издават, че тя е била уволнена, но Крумова имала план как да прецака работодателите си. Преди дни блондинката бе засечена на вечеря с Антон Хекимян, Биляна Гавазова и други колеги от Би Ти Ви, което означава, че съвсем скоро и Лора ще се влезе в екипа им. Въпреки че се заричаше да отдели повече време за второто си дете, плановете й се променили и в движение Лора уточнява детайли около новото си амплоа, пише „Ретро“.

На журналистката й кипнало пред очите, когато я уволнили, защото това е поредната гавра на Нова ТВ с нея. Още се помни как предаването й „Комбина“ бе свалено от ефир, а тя и приятелката й Галя Щърбева бяха пратени в девета глуха.

Лора вече е работила в bTV, така че това няма да е проблем за нея. Тя обаче има всички основания да бъде много наранена от предишните си работодатели, защото винаги е твърдяла, че се чувства дете на Нова, а я изхвърлиха веднага щом забременя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар