Бременността на Енджи Касабие пак е от ин витро!

Бременността на Енджи Касабие пак е от ин витро!
Гласувайте за статията

Ливанката Енджи Касабие отново е бременна. Тя е заченала с ин витро процедури в столична частна болница. Красавицата, която през 2017 г. загуби близнаците си в средата на шестия месец, отново очаква бебе и вече е в седмия месец.

Припомняме, че след тежка бременност и няколко влизания в болница, лекар в родния й Бейрут допусна грешка и красавицата загуби близначките. След драмата Енджи Касабие бе с опасност за живота и заради това се наложи опитни специалисти да извадят бебетата, за да запазят живота на диетоложката. Заради нещастието Енджи получила категорична забрана да зачева в рамките на поне година, но след като периодът минал, ливанката веднага се втурнала по лекари.

Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн

Енджи Касабие и Рабих скрепяват брака си с дете

След загубата на бебетата й, красавицата има страх от бременността и поради тази причина упорито крие корема си. Въпреки, че твърди, че е на 29 години, реалната й възраст е 36 лазарника и заради това бърза да роди. Енджи е убедена, че бъдещият наследник ще скрепи брака й с Мистър Ливан 2014 Рабих Ел Зейн, защото след загубата на близнаците, двамата са във все по-обтегнати отношения. Щастието на Касабие бе помрачено от загубата на любимата й баба Енджи, която навремето е била Мис Турция. Красивата ливанка трудно преживява загубата, но гледа да се държи в името на бъдещото си дете.

Според някои слухове, Касабие загубила близначките си през 2017-а, защото пазила диети и се хранела изключително малко. Красивата ливанка е известна с режимите си и с това, че се ограничава постоянно. Докато чакала наследник, също продължила с ембаргото върху яденето, като внимавала за всеки залък, който слага в уста. Това провокирало нещастния случай.
От обкръжението й издават, че откакто е разбрала за мъничето в утробата си, бъдещата майка се храни нормално, само и само всичко да е завърши с щастлив край, пише „Уикенд“.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар