Промените около Меган след брака

Промените около Меган след брака
Гласувайте за статията

Промените около Меган след брака си с принц Хари, един от най-харесваните млади мъже на Острова и изобщо. След като Меган се оказа късметлийката, се забеляза, че короната изисква известни жертви.

И като начало Меган трябваше да се откаже от работата си, тя не може да работи, но пък може да бъде благодетел и да спонсорира или представя различни благородни инициативи. И така, кулинария, йога, и различни други социални инициативи, така ще виждаме вече Меган.

А дали случайно или не, както се коментира и от изданието „Ева“, един от най-знаковите проекти на Меган като актриса – сериала „Костюмари“ ще приключи скоро своето излъчване поради спад в зрителския интерес. Както Меган така и нейния партньор във филма – Патрик Адамс, отказа да продължи снимките.

А както бе многократно и отразено Меган и Хари скоро очакват и първа рожба, тече подготовка, особено в двореца Фрогмор Хаус. И именно там се обзавеждат спалните и стая за бебето, както и кът за йога. Както бе цитирано и други медии, Меган се занимава активно с това и обича да прави йога упражнения. Предполагаме, че така ще релаксира и ще поддържа и формата си добра.

Фрогмор Хаус

И не на последно място ще споменем отново, както и в предни статии тук, че именно тъмнокосата Меган Маркъл е кралската особа дала най-големи финансови средства за облекло и аксесоари през изтеклата година, дали иска да се превърне в модна икона или има нужда да смени цялостно гардероба си заради семейното си положение, не сме сигурни.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар