Неповторимия почерк на Кейт Мидълтън

Неповторимия почерк на Кейт Мидълтън
Гласувайте за статията

Неповторимия почерк на Кейт, стил, усет и много класа без показност и суета. това незабравимата и неподражаема херцогиня.

И наскоро пак ни го демонстрира как без думи, само с малки акценти и собствена стилна визия да кажеш много.

Катрин е част от редица социални и благотворителни акции в подкрепа на деца и семейства. И затова не е случайно, че на форум с подобен характер в южната част на Лондон и с подкрепата на организация – Family Action Кейт се появи с дреха от Lady Natasha Rufus Isaacs.

И както коментират световните агенции, цитирано и по „Ева“ – Модният лейбъл Beulah подкрепя жертви, пострадали от трафика на хора в Индия. Нормално при положение, че Natasha е наследница на губернатор на Индия и така. Кейт Избра тази марка, за да каже как споделя ценностите на бранда и да подкрепи децата. Знаково е да избереш маслено зелено – символ на натуралното и естественото. Повод за появата и пък беше най-вече откриването на телефонна линия за помощ на деца в нужда – наречена „Family Lineкоято оказва директна помощ за психическото здраве в семействата. 

И ние от изданието подкрепяме инициативите и прекрасния стил на Катрин Мидълтън, достойна наследница на каузите на  Лейди Ди заедно с половинката си Принц Уилям.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар