Синът на Мария Илиева стана на 1 г. и вече пое първия удар от баща си!

Синът на Мария Илиева стана на 1 г. и вече пое първия удар от баща си!
Гласувайте за статията

Бащата на детето на Мария Илиева – Георги Михайлов, пропусна първия рожден ден на сина си.

Неверният възлюбен на Мария Илиева предпочете компанията на новата си приятелка, за която е известно, че е 16 години по-млада от Мария, и не отиде на партито за ЧРД на детето.

Мария Илиева син

Синът на Мария Илиева стана на 1

„Преди точно 1 година се появи ти и осмисли живота ми… Честит Рожден ден, Александър! Бъди здрав, бъди щастлив, мечтай смело и вярвай в доброто! Обичам те!“, написа 41-годишната певица под фотос със сина си, в профила си в Инстаграм.

Кадри с таткото кръшкач обаче липсват. Според запознати Георги е оставил грижите за детето изцяло в ръцете на Мария Илиева, пише „Телеграф“. Тя пък нямала нищо против да е самотна майка, тъй като отношенията им били доста обтегнати и редките срещи били единствения компромисен вариант.

Като добра майка Мария се погрижила празникът на малкия Сашко да е изпълнен с положителни емоции, усмивки и изненади, пише HotArena.net.

Георги отдавна нехае за сина си, но се очакваше, че поне на рождения му ден ще се появи. Уви, надеждите на Мария Илиева не се увенчаха с успех.

Знае се добре, че Жоро не обича да влиза в ролята на татко. Той е оплодил певицата в миг на сексуална стимулация, когато умът му е бил размътен от половия акт, и по принцип не му е до деца на тази възраст.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар