Рачков: Мария е руса, затова се котира по-добре от мен!

Рачков: Мария е руса, затова се котира по-добре от мен!
Гласувайте за статията

Мария Игнатова е изработила повече пари от любимия си Димитър Рачков покрай коледните и новогодишните партита, които е водила.

Самата актриса се похвалила пред колеги, че е спечелила близо 50 000 лева като конферасие, тъй като през декември е имала 12 ангажимента. Половинката й бил по-малко търсен и инкасирал половината от нейната сума.

Димитър Рачков и Мария Игнатова

Димитър Рачков призна превъзходството на Мария Игнатова

И Мария, и Митко от години печелят доста добре, като забавляват публиката на частни партита. И двамата са особено търсени от родни богаташи и всякакви сноби, които искат да се изфукат пред гостите си, че Рачков и Игнатова специално ще забавляват отбраната публика, пише „Уикенд“.

В края на миналата година и в началото на тази обаче блондинката се оказала по-ангажирана от екранния и житейския си партньор. Горделивият Рачков дори се оплакал пред колеги, че напоследък Мария го слагала в малкия си джоб по приходи.

„Явно Мария има повече фенове от мен. Сигурно, защото е руса, се котира по-добре от мен”, иронизирал ситуацията Митко, пише Blitz.bg.

Всъщност и двамата са достатъчно богати, за да си позволят шеги на тази тема. От над десетилетие те са най-атрактивната тв двойка, макар да не им се случва много често да са заедно на екран. В живота обаче са заедно и дори наскоро се ожениха, така че вече парите им са общи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар