Ива Екимова с болка в сърцето: 17 години минаха, а от тях бях щастлива само 6…

Ива Екимова с болка в сърцето: 17 години минаха, а от тях бях щастлива само 6…
Гласувайте за статията

Ива Екимова се сети за най-щастливите времена в живота си!

Преди 11 години Дими от „Сленг“ се спомина след катастрофа с мотор и остави Ива Екимова да страда за него. Тази болка все още не е минала и никога няма да мине.

Ива Екимова и Дими от Сленг

Преди 17 години Ива Екимова се омъжи за Дими

Днес се навършват 17 години от брака на пиарката с покойния певец. На 27 януари 2002 г. тя облича за първи и засега последен път булчинска рокля, научи Kliuki.bg.

„17 години… толкова минаха от този ден. А преди 17 години не беше толкова слънчево, но все пак, толкова празнично и вълнуващо… Преди 17 години за втори и последен път облякох булчинска рокля, за да престъпя прага на брака със свито сърце, а в мен растеше мъничко момиченце, което шест месеца по-късно щеше да проплаче в ръцете ни. Шест от тези 17 години, бяха истински щастливи…“ – написа Ива Екимова в социалната мрежа, без редакторска намеса.

Въпреки че този ден е един от най-щастливите в живота й, тя го посреща и с мъка в сърцето. Причината е, че бракът й издържа само 6 години, но защото смъртта ги раздели.

Дъщеря й Дара остана полусирак на едва 6-годишна възраст. Тя помни баща си, но споменът й за него няма как да не избледнява с времето.

След като стана вдовица, Ива Екимова повече не се омъжи. Едва ли ще го стори някога отново, тъй като вече преполови 40-те, а все още е сама.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар