Скандал: Митко Пайнера жестоко обиди Галена, причината е Преслава! (виж тук)

Скандал: Митко Пайнера жестоко обиди Галена, причината е Преслава! (виж тук)
Гласувайте за статията

Митко Пайнера разпали враждата между Преслава и Галена!

Топ звездите на Пайнер – Преслава и Галена отбелязаха тези дни сериозен юбилей – 15 години на сцената. Първа това направи Галена в столичен клуб в присъствието на много почитатели и мъжа да себе си Галин.

Преслава

Преслава беше уважена от шефа си, за разлика от Галена

Изпълнителката се похвали с десетки снимки от събитието, на които позира в прекрасна червена рокля, затрупана от подаръци и цветя. Един букет обаче липсваше или поне не бе показан от Галена – този от собственика на „Пайнер” инж. Митко Димитров.

За разлика от нея Преслава веднага побърза да се изфука с красивия подарък от шефа си. Тя отбеляза 15 години на сцената преди ден и щастливо позира до букета от Митко Димитров, придружен от картичка, на която собственикът на „Пайнер” й желае творческо дълголетие.

„Снощи бях приятно изненадана с този прекрасен букет и картичка с пожелания към него от инж. М.Димитров, фирма Пайнер и екипа на телевизия Планета! Помня деня, в който прекрачих вашия праг с едно единствено желание – ДА ПЕЯ!

Благодаря ви от сърце за всичките тези 15 години, в които бяхте зад гърба ми и заедно създадохме толкова хубави песни, които докоснаха сърцата на хората”, написа Преслава в мрежата.

Димитров продължи да я четка, като припомни и случка между двамата отпреди 15 години, когато той и тя останали сами в известен ресторант, пише hotnews.bg.

Въпреки че Димитров й казал да спре да пее, защото вече няма кого да забавлява, Преслава продължила с хитовете, като обяснила, че го прави, „за да се напее”.

Въпреки че Галена формално присъства в каталога на „Пайнер” и излезе на концерта на телевизия „Планета” миналата година, тя отдавна има по-специални отношения с фирмата и може да си позволи да отказва участия.

Заради това, Преслава е едноличната любимка на собственика, както се вижда и от последните дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар