Скъса се: Бъдещата булка Златка Райкова грохна покрай сватбата с Благой! (виж тук)

0

Златка Райкова се скъсва от пазаруване покрай сватбата!

Бъдещата булка Златка Райкова лично се е заела с организацията на предстоящата сватба с любимия си Благой Георгиев.

Златка Райкова
Златка Райкова търчи из магазините като луда

Папараците на вестник „България Днес“ изловиха сексбомбата с чудовищен черен джип в края на седмицата. Златка без проблем паркира приличащия на танк джип и хукна по магазините.

От един дизайнер на друг, от едно студио в друго, през девет рокли в десета, скандалната мъжемелачка цял ден не подви крак.

Дори когато е на улицата Златка Райкова не се запуска, радва хората с екстравагантни модни решения. Дебело зелено яке с пухкава качулка пази силиконовите й форми да не изстинат.

Стройните крака са обути в прилепнали дънки, а на ходилата се мъдрят толкова изтънчени маратонки, че със сигурност са безбожно скъпи.

Най-важното и скъпо нещо по Злати е, разбира се пръстенът! Годежната халка ярко блести на безименния й пръст и се вижда отдалеч.

Както знаем, Благой Георгиев се канеше да й даде бижуто още по време на престоя им в Биг Брадър Моуст Уонтед, но промени намерението си. Зрителите останаха сащисани от това как той първо показа пръстена, а после „забрави“ да го даде на любимата си.

Явно е последвал сериозен разговор между двамата и ето, че футболистът бързо поправи грешката си. Златка вече е спокойна и щастлива, а треската покрай сватбата й май няма да отмине скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.