Лияна унижи Цецо Харема: Не съм с него, сама съм! (виж как го посече)

Лияна унижи Цецо Харема: Не съм с него, сама съм! (виж как го посече)
Гласувайте за статията

Лияна буквално „отряза главата“ на бизнесмена Цецо Харема!

Любовният живот на позабравената певица Лияна напоследък е тема номер едно заради противоречивата информация около него.

Лияна

Лияна унижи Цецо Харема в ефир, ще й прости ли той?!

След като преди десетина дни стана ясно, че тя отново е сама след едногодишна връзка с бизнесмена Цветан Петков, той яростно опроверга тази информация. Цецо Харема дори обяви, че стяга сватба с фолкаджийката.

В предаването „Папараци” обаче самата тя обясни, че в момента няма мъж до себе си и е сама.

„Самодостатъчна съм си”, отсече изпълнителката, но обясни, че любовта на дъщеря й е най-важното за нея. „Аз живея сама от доста време”, отсече Лияна и даде да се разбере, че за никаква сватба с Петков или който и да е друг няма да има.

„Не мога да подаря времето си на мъж, твърде дълго съм живяла сама”, каза още певицата. След ден тя ще пусне нова песен „Принцеса” и засега смята да се посвети на кариерата си.

Дали информацията за връзката й с Петков не е и реклама за парчето, ще преценим в сряда, когато го видим. „Не се знае обаче, може някои ден да се влюбя безумно от пръв поглед и да се оженя”, застрахова се Лияна, пише hotnews.bg.

Как ли ще реагира Цецо Харема на думите й и дали някога ще й прости унижението в ефир?! Тепърва ще проследим развитието на отношенията им и ще видим дали чалга принцесата ще съжали за действията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар