Криско бесен: Изритаха го от хип-хоп наградите заради Слави! (още за скандала)

Криско бесен: Изритаха го от хип-хоп наградите заради Слави! (още за скандала)
Гласувайте за статията

Криско отсвирен от наградите за рап музика заради Слави Трифонов!

Скадално, но факт – Криско не попадна в класацията на хип-хоп наградите. Устатият рапър отново не е сред номинираните в различните категории тази година.

Криско

Криско отново изриган от наградите за хип-хоп и рап музика

Оказа се, че габровецът не фигурира нито за „Най-добър изпълнител“, нито в тази за „Песен на годината“, пише вестник „България Днес“.

Според запознати той не е сред номинираните заради непрестанните му дуети със Слави Трифонов. Габровецът записа два хита с Дългия за няколко месеца, а се говори, че подготвят и трето общо парче.

От хип-хоп гилдията здраво скачат на популярния изпълнител. Те се вдигат на бунт срещу него, тъй като според тях той вече не прави песни в този стил. Колегите му считат, че той е минал от отбора на чалгата и отдавна е загърбил рапа.

Той е в конфронтация със 100 Кила, а именно Килата е един от фаворитите за най-добър изпълнител в гилдията. Варненецът има сериозна конкуренция в лицето на победителя от „Вип Брадър“ – Тото от СкандаУ.

След като излезе от къщата, кариерата на певеца тръгна яко нагоре и всяка негова песен е хит. Освен това Тото е любимец на жените, защото е видимо най-красив сред рапърите. Това поставя Крико в неизгодна позиция, но тепърва ще видим как ще отвърне на удара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар