Софи Маринова призна: Не можем да си позволим меден месец! (Виж защо)

Софи Маринова призна: Не можем да си позволим меден месец! (Виж защо)
Гласувайте за статията

Софи Маринова ще остане без меден месец

Поп фолк дивата Софи Маринова няма да почива след венчавката си. Това призна колоритната изпълнителка пред в. „Телеграф”. Гласовитката ромка и нейният избраник Тодор Давидов-Гринго няма да отпрашат на някое екзотично местенце, веднага след като си кажат заветното „да”.

Причината за това се оказа супер натовареният график на фолкаджийката. Ромският славей ще извива нон-стоп глас чак до средата на следващата година.

„Всичко ни е заето, честно казано и за другата година сме така. Поела съм ангажименти, кумовете Преслава и Павел и те. Хубавото е, че ние с Гринго умеем да се веселим, важното е да сме си заедно, все едно къде.

Ще успеем да резервираме нещо за два-три дни, ако пожелаем, но меден месец не може да си позволим.

Не разполагаме с такова време. Пък и добре, че с младоженеца не държим на тези неща. Знаете, че аз си обичам България, не съм по чужбините.

Тука си имаме хубави места. Сватбата чакам аз, ще има много снимки. Нали знаете „грозна булка няма“. Подготвяме се сериозно, тържеството ще е пищно, хората си ме познават“,сподели Софи Маринова.

42-годишната фолкаджийка разкри, че двамата с нейния любим ще узаконят връзката си на 5 февруари. Голямото желание на бъдещата булка било да прекара повече време с кумовете си-колежката й Преслава и нейната половинка Павел Лазаров.

„Ще е хубаво да отидем някъде по двойки. Преси също е натоварена. Има участия и сега няма как да си позволим почивка за няколко седмици, да не говорим колко ще е трудно да напаснем датите“, допълва Маринова.

Най-нетърпелив обаче за предстоящата сватба се оказва сина й Лоренцо. Тинейджърът уверено върви по стъпките на известната си майка. Той е щастлив, че родителката му най-сетне е намерила любовта и харесва Гринго, който го учел да бъде мъж.

Припомняме, че Софи Маринова има няколко неуспешни връзки, но досега никога не е стигала до олтаря. Най-голямата мечта на изпълнителката е да роди братче или сестриче на Лоренцо. За големия ден тя ще блесне с цели два тоалета. За булчинските си рокли поп фолк звездата се е доверила изцяло на топ дизайнерката София Борисова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар