Соня Колтуклиева наточи секирата: Скочи на Хекимян и Николаев! (Ето как ги нареди)

Соня Колтуклиева наточи секирата: Скочи на Хекимян и Николаев! (Ето как ги нареди)
Гласувайте за статията

Соня Колтуклиева скочи на Хекимян и Виктор Николаев!

Соня Колтуклиева защити Елена Йончева. Устатата журналистка е яростна защитничка на колежката и настоящ червен депутат Елена Йончева.

Когато Йончева е обвинена във финансови злоупотреби, Соня Колтуклиева застана плътно зад гърба й.

Преди минути тя изригна в мрежата, като скочи на колегите си Антон Хекимян, Виктор Николаев, Вяра Анкова, Силва Зурлева и редица други добре платени водещи и шефове на телевизии:

„Към ТВ-прокурорите Антон Хекимян и Виктор Николаев, към драскачите и наперения слугинаж: когато питате Елена Йончева колко от парите по договора й за документалните филми за ТВ7 е отделяла за хонорари на себе си и на екипа си, готови ли сте да отговорите:

– колко лева са вашите месечни заплати, Тони и Вики?

Соня Колтуклиева

Соня Колтуклиева попиля колегите си

– колко лева са месечните заплати на Вяра Анкова, Силва Зурлева, колко пари от Нова ТВ смъква годишно от години Дидие Щосел; колко лева прибират продуцентите на реалити-програмите…

Може да попитате Александър Сталийски колко милиона му даде Цветан Василев за студиото в покрайнините на София; можете да попитате Николай Бареков колко милиона му даде Цветан Василев за техниката на “Къртицата”, още много подобни въпроси могат да бъдат зададени, но по “големите” телевизии не го правят.

И не ми казвайте, че това са частни медии. Не са. Голяма част от издръжката им идва от пари от държавата и еврофондовете… Шубето е голям страх, както е казал народът.

П.П. Някой от вас да е бил на бойно поле или в размирна държава?! Най-страшното бойно поле, което сте виждали е кишата по софийските улици“, попиля ги Соня Колтуклиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар