Бомба: Ася Капчикова зарязана от любимия си Живко след интрига! (ето кой стои зад всичко)

Бомба: Ася Капчикова зарязана от любимия си Живко след интрига! (ето кой стои зад всичко)
Гласувайте за статията

Тодор Батков ли раздели Ася Капчикова и Живко?!

Мина не мина време и плеймейтката Ася Капчикова пак извади бюст на показ в социалната мрежа. Този път обаче красавицата от Девин прелъстява като свободна жена. Както разкриха сигурни източници, от няколко месеца тя е необвързана.

Ася Капчикова

Ася Капчикова беше луда по Живко, но им скроиха номер

Раздялата с голямата й любов Живко обаче Ася упорито крие от медиите, незнайно защо. „Те не са заедно още от края на ноември миналата година. Между тях застана трети човек, който им скрои грозна интрига“, уточняват източниците, пише hotnews.bg.

Вследствие на голям скандал, влюбените стинали до решението, че е по-добре да се разделят. Всъщност третият човек най-вероятно е Тодор Батков-младши, срещу който Капчикова избухна с взривоопасен коментар в социалните мрежи.

„По-лошо от мъж – пу*ка няма… Тодор Батков-син визирам! Да си знае!!! ПУ*КАААА!“, заяви плеймейтката преди време. Малкият мустак е близък приятел на Живко и най-вероятно разковничето на скандала е свързано с него.

Наскоро Ася Капчикова замина на воаяж в Тайланд, но не с любимия си, а с травестита Елза Парини. Нестандартната й компания също загатна за необвързания й статут.

Живко вече може да се радва на прелестите на горещата плеймейтка от Инстаграм. А иначе двамата крояха планове за сватба, деца…

Какво се е случило между двамата, засега можем само да гадаем. Почти сигурно е обаче, че инициатор на раздялата им е Живко – ако съдим по гневните изблици на Асето към Тодор Батков-син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар