Сладката Калина Кузманова от „София Ден и Нощ“ легна под ножа: Напълни пазвата! (виж тук)

Сладката Калина Кузманова от „София Ден и Нощ“ легна под ножа: Напълни пазвата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Калина Кузманова от сериала „София Ден и Нощ“ напълни пазвата си!

Прекрасната Калина Кузманова, която играе русата Галя в риалити сериала „София Ден и Нощ“, напълни гърдите си с доста кубици силикон.

Калина Кузманова

Калина Кузманова напомпа бюста си със силикон

За да се похвали с придобивката си, Калина се снима и само по бельо сред снега, без да я притесняват минусовите температури. Преди нея друга героиня – Симона, също инвестира в бюста си.

Бояна Генова, позната като малкото коте на Валери Божинов, също направи промени в пазвата си. Тя подмени силикона си и се наблъска с още повече кубици.

Момичетата използват моментната си слава, за да си уредят ангажименти и след края на продукцията.

По информация на вестник „България Днес“ всички епизоди на „София Ден и Нощ“ вече са заснети. След като бъдат излъчени по Нова, сериалът спира завинаги. Много от участниците в кратките серии вече изкарват много добри пари, след като се прочуха.

Така един от основните герои Кристиян Кирилов, който играе мускулестия Митака, изкарва солидни хонорари като рекламно лице на спортни добавки и фитнес уреди.

Самата Калина Кузманова отвори и свой бутик за дрехи, като целта й е сама да рекламира артикулите си. Именно затова ще й послужи и новият й бюст.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар