Синоптичката Нора Шопова изригна срещу фалшива новина за себе си! (още подробности)

Синоптичката Нора Шопова изригна срещу фалшива новина за себе си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Нора Шопова категорично отрече раздялата с гаджето си!

Синоптичката на Нова телевизия Нора Шопова публикува снимка с гаджето си Траян Косев, придружена от кратко обяснение в любов. Така тя опроверга слуховете, че се е разделила с адвоката, с който живее от години.

Нора Шопова

Нора Шопова потвърди, че с Траян са заедно, разобличи лъжата на медиите

Вестник „Галерия” съобщи преди дни, че според нейни колеги от телевизията, любовта им е в миналото. Според фалшивата новина на „Галерия” знойната синоптичка разкарала преуспелия адвокат малко след празниците, след като го хванала с друга жена.

„Досега винаги Траян я караше с джипа си на работа, но от месец насам Нора идва и си тръгва сама“, разказват нейни колеги от „Нова“. Двамата имаха дълга връзка и дори се очакваше сватба”, пише още в измислицата.

В социалните мрежи Нора не скри раздразнението си от публикацията във вестника на нейната колежка от Нова телевизия Кристина Патрашкова, пише hotnews.bg.

„Все си мислех, че за мен няма какво толкова да измислят, но уви!”, изля гнева си синоптичката.

Нейни приятели обаче я посъветваха да гледа с хумор на измислиците: Да погледнем нещата от добрата страна. „Журналистът е бил с изключително въображение – всичко беше измислил съвсем сам“…

Припомняме, че Нора Шопова дойде в Нова телевизия като заместничка на Деси Банова след сватбата й с президента Росен Плевнелиев.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар