Кулагин драпа за „Капките“: Виж как се слага на Маги Халваджиян! (още подробности)

Кулагин драпа за „Капките“: Виж как се слага на Маги Халваджиян! (още подробности)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин с мераци за участие в „Като две капки вода“!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин отговори подобаващо на писанията по повод евентуалното му влизане в шоуто „Като две капки вода“.

Кулагин

Кулагин сам се натиска за участие в „Като две капки вода“, дали ще го огрее обаче?!

Изтънченият стилист, който в момента щурмува Дубай заяви следното: „Нямам отправена покана от продуцентите на шоуто до този момент, така че не знам от къде черпят информация медиите.

Разбира се, бих изслушал всяко интересно предложение по телефона, защото както знаете зимата не живея в България. Разбира се, че най-голямото шоу в този формат мога И ще направя Аз. Имам краката, задника, имам и гърлото, мога и да лазя на сцената, движа се много добре“.

Тези дни в публичното пространство се спрягаха няколко имена за сигурни участници в риалитито на Нова телевизия. Единият от тях е писателят-певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс.

Според запознати той е от звездите, които сами са се предложили на продуцентите срещу скромен хонорар. От продукцията убеждават и Тита да се включи, която не е толкова добра в имитациите, но ще разчита на гласа си.

Сред предполагаемите участници попаднаха Валентин Кулагин и Цецо Андреев. Първият обаче даде точен отговор на инсинуациите. Същевременно устатият талант публикува поздрав от Дубай за почитателите си в социалната мрежа, пише hotnews.bg.

Тепърва ще разберем дали Маги Халваджиян ще оцени качествата на Кулагин и ще му даде достъп до сцената на „Капките“. Ако съдим по скандалните му изцепки в предишните формати обаче, едва ли ще го огрее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Кулагин драпа за „Капките“: Виж как се слага на Маги Халваджиян! (още подробности)”

  1. Златена

    ян. 29. 2019

    Майката и руската баба на психично болния психопат Валентин Кулагин като дете са му казали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова сега като голям е станал самовлюбен и невъзпитан

  2. Златена

    ян. 29. 2019

    Майката и руската баба на психично болния психопат руснак Валентин Кулагин като дете са му казали ще той е най велик и другите деца не могат да му стъпят на малкия пръст и затова сега като голям е станал самовлюбен и невъзпитан

Добавете коментар