Цветелина Грахич съвсем изтрещя! (Пусна се гола в мрежата-виж тук)

Цветелина Грахич съвсем изтрещя! (Пусна се гола в мрежата-виж тук)
Гласувайте за статията

Цветелина Грахич съвсем изтрещя

Цветелина Грахич напълно се чална. След като бившата беквокалистка на Слави Трифонов пребори анорексията, прави все по-големи безумия.

Босненката сътвори поредното си „чудо”, като се пусна както майка я е родила в мрежата.

Да, няма лъжа, Цветелина Грахич се щракна гола-голеничка, като е закрила гърдите си с една табела.

Певицата явно иска да получи вниманието на меломаните, чрез плътта си и вулгарни кадри в профила сиq mrte ?>R{=, пише в. „Марица”.

Коментарите под скандалният й пост обаче не закъсняха. Загорели мачовци веднага я адмирираха, като пожелаха да видят още от прелестите й.

Цветелина Грахич изтрещя

„Секси принцесо“, „Нищо не се виждааааа“, „Предпочитам снимката без цензурата“, коментираха загорели фенове под кадъра.

Вероятно с тези провокации певицата иска да съживи кариерата си. Която, след раздялата й със Слави Трифонов, тръгна главоломно надолу.

В очакване на покана за работа тя е намалила хонорара си от два бона на 700 лева, плъзна преди време слухът в гилдията.

Цветелина Грахич

Цветелина Грахич се пусна гола в мрежата

Дори дует с гаджето й Кристиян Шаламанов не успя да предизвика особен интерес към работата й. В момента участията на Грахич са сведени до три на месец, твърди в. „Таблоид”.

Сериозен пръст в това има и фактът, че като част от „Ку-ку бенд” тя вървеше в „комплект” с колегата си Борис Солтарийски, но с днешна дата няма право да извива глас с него.

Според хората от екипа на Дългия, Цветелина Грахич е последвала съдбата на много нейни колежки, които след като напуснаха гологлавия шоумен, загробиха кариерата си.

Дали покрай стреса от работата и липсата на пари, но Цветелина Грахич отслабна драстично и стана като вейка. Видът й плашеше нейните фенове и те сериозно се притесниха за здравето й.

Единствено лицето й бе пожалено, но според запознати тя го съхранила с инжекции на филъри, които слагала на челото и устните си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар