Соня Колтуклиева за Беновска: Пошло и безогледно нахално създание! (още подробности)

Соня Колтуклиева за Беновска: Пошло и безогледно нахално създание! (още подробности)
Гласувайте за статията

Соня Колтуклиева хвърли ръкавицата на Илиана Беновска!

Журналистката Соня Колтуклиева обяви война на колежката си Илиана Беновска. След поста, който публикува в профила си преди часове, едва ли можем да очакваме друго. Особено като сме запознати с лютия нрав на самата Беновска. Ето какво сподели Колуклиева – мнение, с което очевидно е съгласна:

Беновска

Колтуклиева хвърли ръкавица на Илиана Беновска

„От стената на Любомир Кольовски: Скандално известната псевдожурналистка Беновска е с отнета акредитация и няма достъп до президентството. Тъй като поведението й е несъвместимо с журналистическата етика, съобщават разни сайтове, разпространената от самата Беновска информация.

Беновска има, меко казано, странни представи за нестандартно поведение и кой знае защо си мисли, че като подхвърля ябълки, раздава фланелки и една книга на някакъв вече „почетен политик“ е оставила незаличима следа в историята на българската журналистика.

Може би е оставила диря в съревнованието как се прави антижурналистика, което от години напомня някаква пошла и жалка провинциална спартакиада с участието на повечето средства за масово осведомяване?

Не ми е дадено да съдя, но като обикновен читател, зрител и слушател имам право и изразявам дълбоко задоволство, че една пресслужа е поставила на мястото му това недоразумение Беновска.

И не съзирам никаква цензура в акта на отнемане на акредитацията на това безогледно нахално създание. Дано и други пресслужби се включат в хигиенизацията на публичното пространство!“, публикува на стената си Соня Колтуклиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар