Бащичко: Фики Стораро призна, че кръшка! (Виж какво чака жена му, ако го стори)

Бащичко: Фики Стораро призна, че кръшка! (Виж какво чака жена му, ако го стори)
4.5 (90%) 2 votes

Фики Стораро върви уверено по стъпките на баща си!

Фики Стораро не само е наследил таланта на татко си Тони Стораро, но и нрава му. Плейбоят на чалгата призна наскоро една дълго тиражирана клюка.

Откакто се разбра преди две години, че ще се жени за красивата Гюлджан, не спират слуховете, че Фики не й е верен.

Фики Стораро призна, че кръшка

Въпреки че певецът продължава да тръби колко много обича половинката си, която преди година го дари със син, из музикалните среди легенди се носят за неговите изневери, пише HotArena.

Доскоро Фики не искаше да коментира дали кръшка от семейното ложе, но накрая все пак призна, че го прави.

„Няма мъж, който да не е изневерявал, на всеки се е случвало“, даде завоалиран отговор на въпроса дали изневерява на половинката си.

Фрапиращи бяха и разсъжденията на младата звезда. Според него кръшкането от брачното ложе не е толкова страшно и няма никакво значение за семейните взаимоотношения.

„Важното е да си до любимата, да я подкрепяш, защото всяка жена има нужда от внимание, грижи и много любов“, шашна с думите си Стораро-младши.

Той обаче категорично даде да се разбере, че не е толкова либерален към изневярата на жената до него. Според него мъжът можел да хойка по малко, но за съпругата това било табу.

С изказването си Фики Стораро още веднъж се разкри, че не е верен на своята Гюлджан. Но пък компенсирал залитаното по чуждо с подаръци, мило отношение и много внимание. Така, според него, се прощавали слабите ангели на женения мъж.

Фики Стораро уверено върви по стъпките на татко си Тони Стораро. Човекът глас от десетилетия е със съпругата си, но публична тайна е, че не си ляга само с нея.Бащичко е и по-малкият син на фамилията- Емрах. Младият певец също го раздава разбивач на женски сърца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар