Росен Карамфилов изригна срещу телевизията: За тях първо съм инвалид, после синът на Кольо Карамфилов и чак накрая някакъв артист!

Росен Карамфилов изригна срещу телевизията: За тях първо съм инвалид, после синът на Кольо Карамфилов и чак накрая някакъв артист!
Гласувайте за статията

Росен Карамфилов е възмутен от отношението към него!

„Калин Терзийски е бил в Търси се по БТВ. И – съвсем нормално (за тях) – са му задавали въпроси за пиенето, а не за писането. Същото е и с мене – като ме поканят в някоя телевизия – никога не е заради това какъв писател съм, а е заради това, че въпреки парализата си – не само че се справям с живота, ами съм и опора за себеподобните си. За тях първо съм инвалида, после съм сина на Кольо Карамфилов и едва тогава, а може би и на доста по-заден план – съм някакъв артист. Нищо че имам пет национални награди за литература и още сума ти постижения, за които моите другари по съдба само могат да си мечтаят. Но БТВ не питат за това. Тях ги интересува „човешкото“. Именно – да вземат от теб каквото им трябва, да ти изкарат на показ керливите ризи, да те сдъвчат и да те изплюят.Ми да ви имам човещината, пиленца мамини! Това е като оная глупост, с която ме бяха разнесли – че съм сляп, хаха! Депутатът на Валери Симеонов го каза, Каракачанов го потвърди, а Жени Марчева, журналистката от Тази събота и неделя – не го отрече.Не била чула. Гледай ти! Толкова им е професионализма. Сеир и рейтинг да има. Наясно съм, че след тоя статус никога повече няма да ме поканят в тъпото си предаване а може би и в цялата медия. Но имам новина – аз и не искам да ме канят. Щом ще говорим за гумите на количката ми, а не за творчеството ми – да си гледат работата. Ние с Калин Терзийски можем и без тях. Едно наше изказване във фейсбук по всяка вероятност стига до поне три пъти повече хора, отколкото е техният зрителски контингент. И те – нашите читатели – ни обръщат внимание не защото сме инвалид и алкохолик, а защото пишем. Защото сме честни артисти. Защото имаме гласове и гласовете ни се чуват от обществото. Съжалявам БТВ, но вие просто не ставате за нищо. Жалко.“

Росен Карамфилов

Росен Карамфилов изригна срещу телевизията

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар