Огромен букет от рози за Маги: Слави Трифонов глези бившата си в пристъп на паника!

Огромен букет от рози за Маги: Слави Трифонов глези бившата си в пристъп на паника!
Гласувайте за статията

Слави Трифонов се притеснява за първата си истинска любов!

Слави Трифонов бил силно притеснен за здравето на бившата си половинка Маги Ангелова, пише „Галерия“.

Слави Трифонов и Маги Ангелова

Слави Трифонов още обича Маги

Голямата любов на шоумена се разболяла от грип и се наложило да отмени няколко свои участия в предавания.

Веднага щом Дългия разбрал за влошеното й състояние й се обадил по телефона и й предложил да я заведе при специалист, за да не се усложни. Трифонов дори й изпратил по куриер огромен букет рози и кошница с плодове, с пожелание за бързо оздравяване.

Магдалена е клиничен психолог, води лекции за позитивно мислене и личностно израстване. Миналата седмица трябваше да бъде гост в онлайн предаване, но заради грипа отмени участието. Според запознати, Маги наистина била много добра в професията си и често помагала на Слави, когато падне духом.

Двамата имаха дълга връзка, като Маги е единствената жена, на която Дългия публично се е обяснявал в любов. Въпреки това Ангелова се омъжи за друг и му роди дете, но преди няколко години се разведе, пише HotArena.net.

През годините, в които са разделени обаче, Магдалена и Станислав запазиха добри взаимоотношения. Психоложката е единствената бивша на шоумена, с която поддържа някаква връзка и е близък. Останалите – Галя от „Сатен“, Алекс Раева и Мартина Огнянова, са затворена книга за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар