Звезда от „Столичани в повече“ за скандала с Калин Терзийски в „Търси се“: Написа „Локо София“ на Мемориала за мира!

Звезда от „Столичани в повече“ за скандала с Калин Терзийски в „Търси се“: Написа „Локо София“ на Мемориала за мира!
Гласувайте за статията

Албена Павлова е възмутена от Калин Терзийски!

Вече няколко дни скандалът с Калин Терзийски в „Търси се“ не стихва. Писателят избухна публично срещу водещите Меги и Нели, за което бе осъден не от един и двама, научи Kliuki.bg.

Албена Павлова за Калин Терзийски

Албена Павлова разката Калин Терийски

Макар Кайо да прости на „жените от Търси се“, както той ги нарича, скандалът някак не минава. Той се държи така, сякаш има за какво да им прощава, а те не са съгласни.

Нели Хаджийска публикува пост, в който разкрива, че е била шокирана от отношението на Калин в студиото, но това е останало извън ефир. Тя обаче е категорична, че в „Търси се“ не се прави реклама на никого и е токшоу за личния живот на звездите.

Актрисата Албена Павлова, която нашумя като Гълъбина Чаканова от „Столичани в повече“, също изрази подкрепата си към двете водещи.

„Момичета, предаването ви е прекрасно! Фактът, че идваме като гости и си тръгваме като ваши приятели, говори достатъчно за почтеността, обичта и уважението, с които зареждате предаването! Обичам ви! Вярвам безусловно във вас и знам, че вероятно нерядко сте били мишена на низкия вкус към скандала, но чистото сърце е недосегаемо! П.П. Избирайте внимателно гостите си 🙂 Някои съвсем съзнателно ще искат да ви употребят! Уви, писателят написа “Локо София” на вашия Мемориал на мира :(“ – написа Албена.

Припомняме, че Терзийски се вбеси от въпрос за алкохолната му зависимост. След това вече заклейми водещите като елементарни и какви ли не още.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Звезда от „Столичани в повече“ за скандала с Калин Терзийски в „Търси се“: Написа „Локо София“ на Мемориала за мира!”

  1. Киро

    февр. 01. 2019

    Смотано предаване и такива водещи!

Добавете коментар