Жестока трагедия с най-добрия фитнес инструктор!

Жестока трагедия с най-добрия фитнес инструктор!
4 (80%) 1 vote

33-годишният Мартин Пашалиев, който имаше славата на един от най-добрите фитнес инструктори в София, загина нелепо при зловеща катастрофа на софийския бул. „Сливница”. Младият мъж, отишъл си без време заради страстта си по-високите скорости, се е стягал за сватба. Тъжната новина дойде от изповедта на приятелката му Десислава Въжарова след ужаса, разиграл се около 17 ч. миналата сряда, 23 януари, видя репортер на „Уикенд”.

Трагедията изплаши минувачите, станали свидетели на зловещия пирует на „Сливница“ преди кръстовището с бул. „Константин Величков“ в посока кв. „Люлин“. Шампионът по фитнес Мартин Пашалиев сам шофирал сребристото БМВ до безумните 140 км/ч, когато загубил управление над колата и тя се врязала в стълб от уличното осветление. Сблъсъкът бил толкова силен, че се наложило „баварецът” да бъде разрязан, за да извадят културиста и неговия спътник, който оцелял по чудо, но е със счупен таз. Здравенякът обаче издъхнал само 15 минути след мелето. За смъртта на Мартин първи съобщиха негови приятели във Фейсбук.

Мартин Пашалиев

Мартин Пашалиев си отиде…

Младият мъж има две първи места на фитнес турнири от Стара Загора и Бургас, сребро от София и бронз от Сърбия. От 2016 г. насам Пашалиев се отказал от турнирите и станал инструктор, като подготвял състезатели за бъдещи надпревари. Много бързо натрупал клиентела и му се понесла славата на треньор №1. Графикът му бил запълнен до дупка, даже го канили да започне работа в Лос Анджелис.

Приятелите му признават, че Мартин обичал високите скорости, дори планирал тази седмица да си купи нова кола – БМВ от спортната модификация М4. Шампионът бе погребан на 27 януари в гробищния парк „Св. Архангел Михаил” в кв. „Бояна”. Оказа се, че Мартин е син на прочута спортна фамилия от Чепеларе. Родителите му Юлиана и Ирин Пашалиеви са дългогодишни национални състезатели по ски алпийски дисциплини. Фитнес експертът е роден в Чепеларе, където родителите му отворили първия хотел още през 1995 г. И днес той носи името на сина им – хотел „Мартин”.

В духа на семейната традиция родопчанинът бил много на „ти” и със ските. Изявявал се в състезания по зимни спортове „Chepelare Resort Extreme Weekend 2012”, има сребърен медал в ски кроса. Пред ските обаче избрал да се съсредоточи във фитнеса. Преди години Мартин Пашалиев участвал и в състезания по мотокрос.

За съжаление се оказа, че Мартин планирал сватба с гаджето си Десислава Въжарова. Във фейсбук младата дама пусна сърцераздирателна изповед, в която признава, че двамата мислели за Менделсон и че били много щастливи. „Вселената си го прибра. И не ме пита мога ли да се справя с това. Мога ли?! Мартин ме научи да бъда силна. Мразеше да ме вижда слаба и всеки път, в който се отпусках ей така, по женски, да си похленча, казваше: „Ти Пашалиева ли си, или какво?!” Така и не станах Пашалиева. Но живях в сърцето на Пашалиев. И той в моето. И ще е винаги така. И като минат месеци и години. И няма да го забравя. И няма да пиша повече постове. Само искам да знаете, тези, които го ценяхте, но не ме познавахте, че обичах Мартин безрезервно. И че той беше щастлив, преди да си отиде”, разказва Десислава.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар