Най-харесваната двойка отново заедно или ?

Най-харесваната двойка отново заедно или ?
1 (20%) 1 vote

Най-харесваната двойка отново заедно или ? Да, говорим именно за Брад и Анджелина, които са едни от най-желаните и харесвани кино звезди.

Любовта им беше като приказка, най-красивите, успешни, с голямо семейство и хубава кариера, но ненадейно или не. Двойката обяви, че се разделя, за ужас на феновете това се оказа истина.

И след тази лоша за мнозина новина дойде и по-страшното, вече 2 години те водят битки в съда за уточнение на родителските си права. И както се коментира и от светската хроника на Ева, актрисата се бори за пълни родителски права.

Тя иска сама да определя колко и как да се осъществява комуникацията между децата и баща им – Брад Пит. След дълги съдебни борби, засега съдът н ее на нейна страна, а Брад желае равни попечител ски грижи.

И както се оказва, след всички скандали помежду си, двамата са решили да опитат за пореден път да заровят томахавката. Досега не успяха. Сега обаче, освен в името на децата, са решили да започнат с приятелки взаимоотношения и добър тон, защото имат и хубава идея за общ бизнес.

През 2012 опитаха да продават лимитирана серия вино от тяхната изба във Франция, имаше огромен интерес от колекционери, любители и естествено почитателите си.

Както се предполага скоро, двойката планира да пусне нова серия от виното на пазара и затова е по-добре да изгладят отношенията си, както е модерно да се казва – Нищо лично, само бизнес !

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар