Помните ли Каралайн от „Дързост и красота“? Вече е женена лесбийка! (Подробности за живота й)

Помните ли Каралайн от „Дързост и красота“? Вече е женена лесбийка! (Подробности за живота й)
5 (100%) 1 vote

Джоана Джонсън винаги ще остане в съзнанието на милиони зрители с ролята си на Каралайн Спенсър. Красивата, нежна и интелигентна (също и перфектна) половинка за богатия наследник Рич Форестър в култовата поредица „Дързост и красота“.

Джоана Джонсън е родена в град Финикс, Аризона през 1961 г. Завършва специалност „Литература“ в Калифорнийския университет.

Джоана Джонсън

Джоана Джонсън вече не крие наклонностите си

56-годишната актриса стартира кариерата си в края на 80-те, а най-запомнящата й се роля е тази на Каралайн Спенсър. Тя става част от „вечната“ поредица през 1987 г. Характерно за Спенсър е, че е добро и възпитано момиче, което уважава по-възрастните.

След редица препятствия, в които участва Брук, която е близка приятелка на Каралайн, тя и Рич вдигат сватба. Приказката обаче не приключва щастливо. Шест месеца по-късно Каралайн разбира, че е тежко болна и умира.

Така през 1990 г. Каралайн „излиза“ от „Дързост и красота“.

Години по-късно, актрисата Джонсън се завръща отново в сериала, но като сестрата на Каралайн.

Джоана променя посоката на кариерата си. След „Дързост и красота“ тя издава музикален албум. След това професионалните изяви на Джонсън са по-скоро зад кадър като продуцент. Последният голям продуцентски проект на Джоана е „Семейство Фостър“.

През 2012 г. красивата актриса и продуцент разкрива пред света в интервю, че е хомосексуална. Тя се жени за актрисата Мишел Агну. Имат две осиновени деца.

Източник: Vesti.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар