Ники Дойнов и Петя празнуват, синът им ще си има сестра!

Ники Дойнов и Петя празнуват, синът им ще си има сестра!
4 (80%) 1 vote

46-годишният новинар Ники Дойнов и съпругата му Петя са в трескава подготовка да посрещнат още един член на семейството си. 2-годишният им син Марко съвсем скоро щял да има сестричка, а семейството е измислил име на бебето – Анна. На снимка от последната им семейна ваканция в Родопите ясно се вижда, че Петя видимо е наддала на килограми и е прикрила наедрелия си корем с вълнен шал.

Ники Дойнов и Петя

Ники Дойнов и Петя ще имат второ дете

Водещият на новините по Нова телевизия многократно е доказвал, че е грижовен мъж и баща, който посвещава всяка свободна минута на семейството си. Папараците на „Уикенд” често са го улавяли в кадър с жена му, която се крие от всякаква публичност. Телевизионерът дели живота си с красивата брюнетка от 8 години, а след раждането на сина им Марко окончателна скъса с живота на безгрижен мъж.

Петя, която Ники старателно крие от светлината на прожекторите, преди години била действащ модел. Дипломирала се в специалност политически науки и бизнес администрация в Нов български университет. След като приключила с фотосесиите, красивата брюнетка станала стюардеса. В продължение на няколко години половинката на звездата на Нова телевизия летяла на борда на Кувейтските авиолинии. Моминският й начин на живот приключил, когато започнала връзката й с Дойнов. Петя се преквалифицирала в брокер на недвижими имоти, а в края на 2016 г. излязла в отпуск по майчинство.

В замяна на всеотдайните й грижи към него и Марко, Ники й се отплащал с непрекъснати воаяжи в чужбина. Заедно с невръстния си син те са обиколили редица курорти у нас, както и близките европейски държави Австрия, Чехия, Гърция и Македония.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар