Николай Бареков бесен от новината, че ходи по анцуг из Европа!

Николай Бареков бесен от новината, че ходи по анцуг из Европа!
Гласувайте за статията

Николай Бареков изригна срещу онези, които го осмяха!

Наскоро се появи новина, че Николай Бареков се разхожда из европарламента по анцуг. Очевидец го е заснел и по този начин евродепутатът беше злепоставен, научи Kliuki.bg.

Николай Бареков

Сериозно злепоставиха Николай Бареков, което го вбеси

Бившият журналист обаче изригна в мрежата след тези разкрития. Той е бесен, че се обсъжда облеклото му, вместо да се гледа работата му.

„Лайнометите нямат почивен ден. Понеже езиковите и политическите ми “кусури” не вършат работа – вече минаха на стилистиката. На работа консерватор, в почивката тренира и се държи като либерал. Това е посланието на Клозет и останалите лайнарки! И нямайте съмнение кой е папаракът – някоя мишка от пратените баджаци да отразяват джендърите в Брюксел. Явно олигарсите, подсъдими за стотици милиони кражби, като Огнян Донев и Прокопиев, треперят от страх и шубе, че се връщам обратно в политиката. И не по “анцуг”, ами и по джапанки и бански пак ще ги гоня до дупка и разобличавам за золумите им. Интересно как техните крепостни журналисти с интелектуални претенции заработват дневната си дажба от разбойническата олигархия с изсмукани от пръстите лайна. Гнусно е.“ – изригна Бареков.

Той не за първи път е осмиван в Европа. Преди няколко години отнесе доста подигравки за нивото си на английски език, което демонстрира.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Николай Бареков бесен от новината, че ходи по анцуг из Европа!”

  1. Николаньо Барекански

    февр. 03. 2019

    Въобще изобщо, бай Бареканьо тръгна по Европа…

Добавете коментар