Въпреки нулевия си шанс, Ричард сваля Гери-Никол!

Въпреки нулевия си шанс, Ричард сваля Гери-Никол!
Гласувайте за статията

Гери-Никол е обект на желанията на Ричард Величков!

Фитнес инструкторът Ричард Величков налази младата певица Гери-Никол, пише HotArena. Сега тя е неговата цел, макар да няма никакъв шанс да я свали.

Ричард и Гери-Никол

Ричард Величков се увърта около Гери-Никол

Бившият участник във „ВИП Брадър” се лепна за варненката в столичен клуб, където отишъл да се запознае с нея и да си предложи услугите на треньор. Мистър София преди се подиграваше на „яката дупара”, но сега й се подмазва. Той преценил, че Гери е добър трамплин, за да стане още по-известен, млада е, а има и пари – нещо, към което младокът неистово се стреми.

„Да не съм Гери-Никол, фотошоп използват тези, които имат нужда“, така отговори преди време Величков на въпроса дали използва фотошоп за обработка на снимките си. Днес е забравил подигравките си към изпълнителката и се пробва да спечели вниманието й. За момента тя обаче гледала само с насмешка към фитнес инструктора, пише „Уикенд“.

Явно Ричи е забравил напълно за Розмари Тишер, която вкара под завивките си в къщата на Биг Брадър. Двамата бяха за кратко дори гаджета след шоуто, но младокът от Мадан очевидно не може да се задоволи само с една жена.

Гери-Никол обаче се цели далеч по-високо от Ричард. Тя е момиче, което може да си позволи да има връзка с истински милионер, а не такъв, който мечтае да стане един ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар