Как се прави бизнес за милиони от любов към книгата

Как се прави бизнес за милиони от любов към книгата
Гласувайте за статията

Как се прави бизнес за милиони от любов към книгата, историята на двама души запознали се случайно, който се влюбват. Обичат и книгите. Така започва бизнесът на Амазон. И се превръща в гигант сред дигиталното пространство.

И така, Макензи и Джеф Безос, фамилията създала и издигнала Амазон, стартира иновативния си проект с капитал около 300 000 долара.  Те искат да оформят и наложат сайт за продажба, реклама и разпространение на книги. Днес там се предлагат не само книги, но и куп разнообразни артикули за дома, хобито и т.н.

Както цитират и от изданието Ева, двойката се среща в Университета Питсбърг , тя учи креативно писане. Обожава да чете и иска да стане писателка и го прави. Макар за десет години да има 2 издадени книги, те се радват на успех и добра критика. Издадени от гиганта Амазаон. Макензи е жената до собственика на amazon.com, на Вашингтон поуст, но тя е неговото вдъхновение, сила, първия му служител и най-главното майката на 4 им деца. три родени от Макензи и осиновено.

И макар, че има милиарди Макензи обича спортните дрехи, далеч от светските събития и предпочита да се занимава сама с децата си, а не да ги повери на грижите на домашните помощници. Признават, че избират този бизнес, защото мъжът й искал да я изненада и да работи нещо, което обича, а то би било свързано с книгите. да, и така стартират, днес са сред най-заможните и влиятелни хора на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар