Невероятно: Бременната Светлана Гущерова наддала само с 8 килограма! (виж тук)

Невероятно: Бременната Светлана Гущерова наддала само с 8 килограма! (виж тук)
Гласувайте за статията

Светлана Гущерова е качила само 8 килограма от началото на бременността!

Месец и малко преди раждането на дъщеря й, Светлана Гущерова изглежда повече от блестящо.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова успя да запази перфекната си фигура

От рождения си ден в края на миналата година брюнетката не се бе показвала в социалните мрежи. Но преди дни качи няколко сторита от последната си визита в салона, в който се разкрасява.

Видимо Светлана е пораснала само на корем и не изглежда да е качила много килограми. По време на разкрасителната процедура Гущерова се изпуснала, че е качила едва осем килца, които са нищо в сравнение с бременни, наддаващи по 15-20, докато износват децата си.

Светлана имала апетит за двама, но и прави процедури, с които да предпазва ханша и талията от закръгляне. Например, използвала маркова козметика срещу бричове и стрии, които обикновено се появяват по време на бременност.

Гущерови, които се ожениха миналото лято, очакват първата си рожба през март. Бебето ще е зодия Риби.

Безспорно най-щастлив от появата на малкия сладур е милионерският наследник Християн Гущеров. Синът на Добромир Гущеров си мечтаеше да стане татко още, докато беше женен за поп фолк дивата Мария.

Припомняме, че той се грижеше за дъщеря й Марая като за свое дете, но с Мария така и не успяха да станат родители. Затова пък Светлана Гущерова успя за зачене направо скоростно и да сбъдне най-голямото желание на своя любим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар