Григор Димитров се поклони в Рилския манастир: Мястото го очарова! (виж тук)

Григор Димитров се поклони в Рилския манастир: Мястото го очарова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Григор Димитров разгледа Рилския манастир и остана разтърсен от енергията там!

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров си замина от България бързо и неусетно, но продължава да радва феновете си със снимки от незабравими места по родните ширини.

Григор Димитров

Григор Димитров се поклони пред Пресвета Богородица, Христос и Светиите в Рилския манастир

Преди да хване самолета за Монако той посети деца в Перник, а днес публикува в социалните мрежи кадри от Рилския манастир.

Световният номер 24 е посетил свещеното място в компания на майка си Мария, мениджъра си Георги Стоименов и неговата съпруга и легенда на женския ни тенис Катерина Малеева.

„Страхотно си прекарах, докато разглеждах Рилски манастир със семейството и приятелите ми. България е пълна с толкова много история и красота, а аз искам да я видя цялата. Кое е следващото място, което тряба да посетя?“, написа Димитров под снимките.

Първата ни ракета няма да участва на София Оупън, а заради контузия ще пропусне и турнира в Ротердам. Феновете му останаха очаровани от визитата на любимеца си в България. Това, за което го посъветваха обаче е следващият път да доведе отново със себе си Никол Шерцингер.

Припомняме, че гаджето на Гришо беше веднъж у нас, но съвсем за кратко. А двамата с Григор все по-често са разделени заради ангажименти в различни краища на света.

Източник: bTV

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар