Стефан Данаилов шокира: Призна каква клетва е дал!(Какво разкри още за съпругата си Мария)

Стефан Данаилов шокира: Призна каква клетва е дал!(Какво разкри още за съпругата си Мария)
Гласувайте за статията

Стефан Данаилов разкри неподозирани истини за любимата си съпруга

Големият актьор Стефан Данаилов не спира да сънува починалата си съпруга. Това Ламбо споделил пред свой приятел. Откровено му признал, че усещането му било такова, сякаш неговата Мария е непрекъснато около него.

Стефан Данаилов

Стефан Данаилов не спира да сънува Мария

И именно това чувство го държало още жив на този свят.

„Още сънувам Мария. Още мисля за нея. Нищо не съм променял у нас, защото бяхме щастливи. Тя ми даде всичко, от което има нужда един мъж. Държеше ме изправен и ме мотивираше. Беше скромна и не искаше много.

Именно затова винаги се връщах при нея, дори след като съм се влюбвал и в други жени”, призна преди време големият актьор, който винаги е подчертавал, че Мария е най-силната и последната му любов.

През дългогодишният си брачен живот той и Мария имали специални роли в семейството. Той бил бонвивана, а тя финансовият министър и главният архитект по време на брака им.

Половинката на гениалният актьор се славела с особен афинитет към античните предмети, както и с изключителен вкус към старовремските луксозни мебели. Жилището им било обзаведено изцяло по вкуса на неговата Мария и приличало на Лувъра.

„Мария беше с мен винаги. Особено, когато бях болен и трябваше да се пазя от всяка зараза, защото без имунна система не може. Тогава стоях вкъщи с нея – дори и да не сме си говорили, поне знаех, че другарчето ми е с мен.

Тя преживяваше моята болест и когато се обадиха от Париж, че изследванията ми са добри, тя покани гости и тогава рухна. Дотогава се държеше, за да ми дава сили”, спомни си актьорът. Това Стефан Данаилов разкри в предаването „Търси се” по Би Ти Ви.

Според неговия състудент и колега Марин Янев, Стефан Данаилов и Мария били голяма любов.

„Ламбо беше първа година студент, когато се ожени за нея. Първоначално се нанесоха в малко апартаментче около „Плиска”. За да се издържа, Стефан вземаше надомна работа. Вечер ходех да помагам – стържехме с пили метални ключодържатели, а Мария вареше горнооряховски боб… Голяма любов бяха.”, спомня си Янев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар