Ева Веселинова разби с поста си за безсмъртния Васил Левски! (Виж какво написа)

Ева Веселинова разби с поста си за безсмъртния Васил Левски! (Виж какво написа)
Гласувайте за статията

Ева Веселинова разтърси с поста си за велия Васил Левски

Репортерката на „Господари на ефира” Ева Веселинова обикаля страната ни, когато не е на работа. Наскоро коментаторката при Гала в предаването й „На кафе” разтърси с думите си за великия Левски.

Ева Веселинова разтърси с поста си за Дякона

Наскоро блондинката посети и Къкринското ханче край Ловеч, където е заловен безсмъртният Апостол на свободата. Ето как изригна по този повод водещата, чийто момент тя определя като изключително тежък:

„Васил Левски – безсмъртен!!!

„Каква полза за човека, ако придобие цял свят, а повреди на душата си?“ (Марк.8:36)

Продавате душите си за пари и власт, бързи коли и огромни луксозни жилища, празни сте и безсмислени, а земята ни е пропита с кръвта на велики мъже, дали живота си за свята и чиста република.

Няма вяра и идеали днес, няма борба… А тук в Къкринското ханче още се извисява дървото, което помни залавянето на Апостола.

То има още много истории да разкаже. Устояло на превратностите на времето и безмилостните промени.

Стои страшно и тихо, а в корените му кръвта на Дякона и недостигнатите му идеали! Времето там сякаш е спряло, засрамено от настоящето.

Да отидете да го видите, току-виж ви се отворят сърцата, а и очите след това и си върнете паметта! Защото силата е генетично заложена в нас, България ни пренадлежи, стига да си я поискаме и да се борим за нея!“, убедена е Ева Веселинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар