Саня Борисова с първа изповед: Не трети човек ни раздели с Ники! (виж тук)

Саня Борисова с първа изповед: Не трети човек ни раздели с Ники! (виж тук)
Гласувайте за статията

Саня Борисова отрече да е имало трети човек при раздялата с Ники Илиев!

Чаровната екс съпруга на Ники Илиев най-после проговори. Саня Борисова открехна вратичката към личния си живот и сподели истината за края на любовта й с режисьора.

Саня Борисова

Саня Борисова проговори за раздялата си с Ники Илиев

„Много неща научих от Ники. Даже не знам дали ще има място да го опиша. Той е много балансиран, много сдържан. Това е нещото, което взех от него“, казва в интервю за вестник „България Днес“ актрисата Саня Борисова.

След раздялата двамата са останали с добри чувства един към друг. Тя не крие, че отношенията им при раздялата не са били съвсем дипломатични, но категорично отрича да е имало трети човек между тях, който да е причина да се разделят.

„Още не съм сигурна, че съм готова за нова връзка. Други са приоритетите ми на този етап. По скоро съм в период, в който искам да опозная себе си, а не толкова да се видя във връзка, в която отново да се загубя.

Сега съм отворена за роли и пиша сценарий за сериал в интернет. Фантастика е, има и бойни елементи, тъй като тренирам тай чи от година и половина. Самите тренировки ме вдъхновиха за сериала“, разкрива актрисата.

Добрата си форма Саня поддържа с медитация. Не яде месо от четири години, ограничава млечните продукти и спазва постите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар