Преслава легна под ножа: Виж с какви нови гърди се похвали преди дни! (още подробности)

Преслава легна под ножа: Виж с какви нови гърди се похвали преди дни! (още подробности)
Гласувайте за статията

Преслава си оформи гърдите в Германия!

Чисто нови огромни гърди има фолкаджийката Преслава, пише вестник „България днес“. Чалгарката се изфука с модерните си бомби на едно от последните си участия в столична чалготека.

Преслава

Преслава си окръгли гърдите в Германия

Неприсъщо за нея, Преслава се появи с безкрайно дълбоко деколте, от което палаво надничаше гигантският й бюст. Мъжете като хипнотизирани не отделяха поглед от циците й, които аха да изскочат от палавата рокля.

Мигновено направо впечатление, че гърдите на чалгарката са идеално кръгли, което намеква за хирургическа интервенция.

„Преслава вероятно си е направила повдигане, тъй като след раждането е логично бюстът да увисне. Тя си е надарена, така че повдигането създава ефект, че има силикон, а реално е естественият бюст, който изглежда перфектно“, коментираха естетични експерти.

Фолкаджийката винаги е била яростен противник на поставянето на силикон. И как иначе! В началото на кариерата си гръдната й обиколка беше 105 сантиметра – абсолютен рекорд в родния чалга жанр.

За ужас на феновете си и дори на неутралните наблюдатели преди години добричлийката взе решение да намали гърдите си, защото й тежат прекалено много и й причиняват болки в гърба. Тя пътува специално до клиника в Германия, където беше извършена интервенцията, и изпълнителката се завърна у нас със скромно деколте.

След анорексичното отслабване циците й съвсем изчезнаха, което разочарова мнозина, които си пускаха клиповете й заради щедрата визия.

„Ям си доста, но като видя, че започвам да качвам, се съобразявам, защото се харесвам такава слаба, но не съм болна. Истина е, че намалих килограмите си, но не е истина, че съм анорексичка. Това може и сами да го забележите, нали? Водя здравословен начин на живот и му се наслаждавам“, коментира преди време певицата и уточнява, че не иска да е дебела.

Тя обича да си хапва от всичко, като не се съобразява с диети. Веднага щом забележи, че започва да напълнява, взема мерки и запазва слабата си фигура.

В началото на кариерата си, когато беше значително по-пухкава, изпълнителката от Добрич се комплексираше от теглото си и затова си постави цел да изглежда слаба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар