Бомба: Златка Димитрова сън не я лови без канабис! (още подробности)

Бомба: Златка Димитрова сън не я лови без канабис! (още подробности)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова не може да заспи без канабис!

Скандалната плеймейтка Златка Димитрова не може без канабис – обаче не се друса. Не си я представяйте като наркоманка с празен поглед и изсулени дънки. Напротив – силиконката е в по-добра форма от всякога.

Златка Димитрова

Златка Димитрова не може да заспи без да е приела добавката

„За здравето, за красотата на кожата, дори за фигурата едно от най-важните неща е качественият сън“, казва Златка.

За зла беда татуираната бургазлийка имала тежки проблеми със съня години наред – за професията на модел и плеймейтка е най-нормалното да се спи през деня и да се обикалят дискотеките по нощите.

Покрай майчинството Черната Златка опитва да нормализира биологичния часовник и открива тайнствена добавка от индустриален коноп, с която да заспива.

За изненада на Злати въпросното чудо е много разпространено на Запад, но не и у нас. След като прочита всичко по темата, решава да опита, защото всички я уверяват, че няма пристрастяване както към „обикновената“ марихуана.

Боб Марли, легендарният реге певец и агитатор за свободна употреба на трева, би се гордял с нашата Черна Златка! Въобще скандалната сексбомба, която роди от семейния мъж Миро и ту се разделяше, ту се събираше с него, е луднала по здравословния начин на живот.

Освен че спортува като луда и не позволява дори едно излишно килце да й се лепне, си променя хранителния режим.

„Откакто ви споделих, че спирам месото, преди две седмици, получавам сума запитвания как върви диетата, затова реших да ви разкажа – чувствам се добре, имам много енергия и виждам положителен ефект върху кожата!

За да заменя месото, започнах да си приготвям храни, които по-рано не са били част от менюто ми, и това понякога води до подуване на корема, особено варивата!“, признава Златка. Затова се налагало да приема и допълнителни хранителни добавки.

Не спира и да агитира феновете да събират пластмасови капачки за благотворителна кампания, с която ще могат да се закупят още 2 кувьоза за недоносени бебета. Дали канабисът я прави толкова добра?!, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Златка Димитрова сън не я лови без канабис! (още подробности)”

 1. Ани

  юли 08. 2019

  Така става след дългогодишна употреба на марохуана… И нервите изтъняват безвъзвратно и съня се губи почти нацяло нормалния… В психото 1 от показателите на докторите е съня… Не спиш ли, значи нервите ти никак не биват, спиш ли добре и достатъчно има надежда….
  Още повече марихуана със спорт е още по зле, защото тялото я „взима“ с кръвообръщението си до капилярно ниво…което прави щетите още по-големи за мозъка най-вече….
  Защо рекламирате наркомани?????
  Марихуаната никога не е била и няма да бъде „полезна“ за здрави хора! Марихуаната може да бъде използвана (медицинска марихуана, нищо общо с обикновенната) за облекчаване болките и страданията да болни хора, но за здрави не е полезна, напротив води до рак на белите дробове!!!

Добавете коментар