Ники Михайлов се похвали: Свалих цели 11 килограма! (виж тук)

0

Ники Михайлов стопил цели 11 килограма заради Левски!

Вратарят на Левски Ники Михайлов даде обширно интервю пред сайта Sportal.bg. Стражът на столичани се завърна на „Герена“ след 12 години в чужбина и бързо требваше да влезе във форма.

Ники Михайлов
Ники Михайлов отново е в перфектна форма за терена

Той вече е свалил е 11 килограма, но трябва да отслабне с още четири до първия официален мач. „Всичко върви добре. Здрав съм. Не съм изпуснал нито една тренировка, което е радостно.

През последните три години не съм правил нито зимна, нито лятна подготовка, защото винаги подписвах късно и ме хвърляха направо в мачовете и не бях готов. Сега се чувствам все по-добре с всеки изминал ден”, съобщи чаровникът Ники Михайлов.

Футболистът призна, че има пред себе си още около пет години на терена, затова е готов да даде всичко от себе си.

„Надявам се да съм във форма и да пазя добре за Левски. Идва моментът за националния отбор. За мен е чест да бъда повикан там.

Пред мен предстои много работа. Това ще са много важни пет месеца за моята кариера. Ники Михайлов ще направи всичко възможно да бъде това, което е бил”, коментира спортистът.

Паралелно с футбола синът на Боби Михайлов продължава връмката си с плеймейтката Николета Лозанова. Двамата се събраха преди близо година като Ники се държи изключително мило с дъщеричката й от Валери Божинов – Никол.

Дали ще има сватба обаче и дали двамата ще се решат да имат свои деца, предстои да разберем тепърва.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.