Ники Михайлов се похвали: Свалих цели 11 килограма! (виж тук)

Ники Михайлов се похвали: Свалих цели 11 килограма! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ники Михайлов стопил цели 11 килограма заради Левски!

Вратарят на Левски Ники Михайлов даде обширно интервю пред сайта Sportal.bg. Стражът на столичани се завърна на „Герена“ след 12 години в чужбина и бързо требваше да влезе във форма.

Ники Михайлов

Ники Михайлов отново е в перфектна форма за терена

Той вече е свалил е 11 килограма, но трябва да отслабне с още четири до първия официален мач. „Всичко върви добре. Здрав съм. Не съм изпуснал нито една тренировка, което е радостно.

През последните три години не съм правил нито зимна, нито лятна подготовка, защото винаги подписвах късно и ме хвърляха направо в мачовете и не бях готов. Сега се чувствам все по-добре с всеки изминал ден”, съобщи чаровникът Ники Михайлов.

Футболистът призна, че има пред себе си още около пет години на терена, затова е готов да даде всичко от себе си.

„Надявам се да съм във форма и да пазя добре за Левски. Идва моментът за националния отбор. За мен е чест да бъда повикан там.

Пред мен предстои много работа. Това ще са много важни пет месеца за моята кариера. Ники Михайлов ще направи всичко възможно да бъде това, което е бил”, коментира спортистът.

Паралелно с футбола синът на Боби Михайлов продължава връмката си с плеймейтката Николета Лозанова. Двамата се събраха преди близо година като Ники се държи изключително мило с дъщеричката й от Валери Божинов – Никол.

Дали ще има сватба обаче и дали двамата ще се решат да имат свои деца, предстои да разберем тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар