Голяма изненада в "Гласът на България" този сезон!Предстоящият сезон на най-гледаното

музикално шоу у нас „Гласът на България“ ще изненада зрителите със свежо попълнение в своя екип. В ролята на V-Reporter и трети водещ на шоуто ще влезе Елина Марковска. [caption id="attachment_420440" align="alignright" width="300"]Гласът на България "Гласът на България" с нова водеща[/caption] Трети водещ е прецедент за музикалното шоу, което явно се променя във всеки сезон, за да държи вниманието на зрителите. Заедно с добре познатите звездни водещи – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’, от 24 февруари тя ще следи и разкрива пред онлайн потребителите всичко, което се случва в бекстейджа на предаването.

Елина ще предложи ексклузивно съдържание за дигиталните платформи на bTV Media Group, с авторски видеоматериали в рубриката „Гласът зад кадър“.

Всяка седмица водещата ще разкрива най-интересното „зад кулисите“ на шоуто и в своя рубрика по радио N-JOY – „Пей сърце“. Където ще представя участниците и техните треньори в специални интервюта. Тази пролет феновете на „Гласът на България“ ще могат да следят всичко, което се случва зад кадър. Благодарение на допълнителните видеоматериали, които ще бъдат достъпни в сайта glasat.btv.bg/ и във Facebook страницата на предаването.

„Щастлива съм, че bTV ми гласува доверие да разкривам пред зрителите какво се случва в бекстейджа на шоуто, най-вълнуващите моменти от пътя на участниците до голямата сцена, емоциите и борбата между треньорите.

Ще разкривам пред феновете вътрешния глас на участниците, още преди голямата сцена да чуе певческата им мощ. В моята дигитална рубрика „Гласът зад кадър“ и в радио рубриката „Пей сърце“, участниците и треньорите ще покажат много повече от себе си“, коментира 23-годишната Елина, дъщеря на Игор Марковски. Огромна изненада в "Гласът на България": Виж чия щерка влиза като водеща! (още подробности) - Снимка 2 Тя е на 23 години, от София. Завършва специалността „ПР и реклама“ в Лондон. Докато учи в столицата на Великобритания, Елина работи в агенция за организиране на събития. Където получава шанса да се запознае със световноизвестни личности и да приложи на практика знанията си в областта на комуникациите.

Решава да се завърне в България, тъй като вярва, че у нас има поле за изява и развитие за младите и мотивирани хора. Започва професионалната си реализация като мениджър „Дигитално развитие“ във Virginia Records. Интересува се от телевизия, изкуство, музика, кино и театър. В свободното си време практикува йога.

Източник: hotnews.bg