Мария призна има ли връзка с Гришо Димитров! (Истината само тук)

Мария призна има ли връзка с Гришо Димитров! (Истината само тук)
5 (100%) 1 vote

Поп фолк дивата Мария призна има ли връзка с Григор Димитров

Мария разкри истината за нея и тенисист номер едно у нас. Според упоритата клюка през последните дни, двамата имат интимни отношения.

Бившата съпруга на Християн Гущеров и тенис легендата ни били гаджета, заради което Гришо се прибрал в родината си. Той си пристигнал у нас именно заради миньончето на поп фолка.

Официално от екипа на спортиста потвърдиха, че той е бил в родни яси град Хасково. Освен това Гришо Димитров бил и в Перник, посетили Рилския манастир, но цялата тази обиколка направил да се види с Мария. Малкото си свободно време Гришо отделил да се вижда със звездата на „Пайнер”.

Мария

Спрягат Мария за гадже на Гришо

Цялата интрига тръгнала от благотворителен търг на светски награди. Именно там изпълнителката на „Червеният картон” се сдобила с автограф от любимия си спортист.

Спекулациите около любовната им афера се засилили и покрай колажа, който се върти в социалната мрежа. На него се вижда как поп фолк дивата се е излегнала до полуголия тенисист.

Мария се оказала голяма почитателка на Гришо Димитров. Тя дори обмисляла варианта да посети някои от неговите мачове в Европа, заедно с дъщеря си Марая. Момичето й вече се занимава любителски с красивия спорт.

„Изумена съм от дълбините на човешката фантазия. Как от една кауза може да се измести фокусът в уронващи ценностите „статии“. Ще започна оттук, че това не влиза в идеала ми като личен пример за моята най-голяма гордост, дъщеря ми“ – изригна Мария, която е бясна и за колажа.

Скандалният колаж с двамата

Преди време фолк певицата призна, че е намерила щастието си след шумния си развод с милионера Християн Гущеров. Мария претърпяла истинска душевна трансформация след това, продължила близо две години. Изпълнителката призна, че е имала връзка с мъж, който живее в Лондон, но той бил вече в миналото.

В момента гласовитката от Стара Загора имала нова връзка с друг господин, с когото била много щастлива. Двамата обаче не бързат да афишират връзката си, нито да живеят заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар